Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gav dom oss

Våra hjärtslag slår i samma takt
Våran puls dansar samma dans

Vi ska rena alla orkanens offer
Vi ska rena våra kroppar

Vem är dom
Som vill oss något ont

Vem är dom
Som säger att vi gör fel

Tycker du som jag
Tycker du som jag

Tycker vi som vi
Eller är vi förlorade till ovissheten

Dom frågade efter något starkt
Något att få bort deras sorg med

Vi gav dom oss älskling
Vi gav dom oss




Fri vers av cancertid
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-23 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid