Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslans dockskåp

Gungstolen spelar sina arroganta toner
Bakom gömmer sig rädslan

Mellan fallen bark och skog
Så tittar tindrande ögon fram

Fyllda med sorg
Fyllda med vemod

Vem är den onde
Om rädslan gömmer sig?

Vem är den gode
När orden börjar ta slut?




Fri vers av cancertid
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-14 22:40



Bookmark and Share


  queenia
stora frågor, fint skrivet.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid