Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

Tankarna studsar
Formar ord
Galenskap

Tankarna försvinner
Skapar tomrum
Hat

Frågor som aldrig blir besvarade
Frågor som tar sönder mig

Galenskap

Är jag verkligen så galen
Att jag kunde tro för en sekund
Att det fanns något mer

Denna jävla galenskap




Fri vers av cancertid
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-01 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid