Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting har sin gång

Allting har sin gång
Vi lever på gator
Vi sjunger vår sång

Men när allt blir fel
Så landar man lätt snett
Under gator och torg

Men även när du landat fel
Kan du bli hel





Fri vers av cancertid
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid