Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var aldrig rädd

Vad är det i nattens dimma
Som knakar och slår
Se dig om
Det kan vara ditt hjärta som slår

Ställ ingen fråga
Kräv inget svar

Se dig inte om
Bry dig inte om vem som kom

Försök att förstå
Att jag aldrig kommer gå

Du slöt dina ögon
Så som du aldrig gjort innan

Men andas min älskling
Du är trygg i min famn
När jag vaggar dig till min hamn




Bunden vers (Rim) av cancertid
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-23 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackra rader!
Tack!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid