Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Dokument utifrån i TV2 i går kväll


Ett renrasigt helvete (Limerick)

-

Från djurälskande riket Britannien
ryktet mig nått och jag fann, min vän
att en hund där fick pris
som såg ut som en gris
men den hund som var sund - i bann igen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Madeleine Richter
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-17 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
If the price is right...no figt!
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter