Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusseldröm

Det är någon som försöker lägga ett pussel med bitar som inte passar, med bitar som inte hör ihop....
Vem är det?


Det är ju jag....

Jag försöker att bygga ihop något som aldrig kommer att hålla.
Hjälplöst kämpar jag.
Det måste ju finnas några bitar som passar ihop! Det måste!

Men det gör inte det.
Jag kan vända och vrida på bitarna i all evighet....det finns inga som hör ihop.

Vi hör inte ihop du och jag.
Vi är som ett pussel som inte går att lägga.

Du är min pusseldröm....




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-17 19:11



Bookmark and Share


  E.Eriksson
Fin och pysslig text :)
Lite förvirrad-känsla i denna, lite förtvivlan med?

Jag gillar denna, bra rytm och känsla!: )
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet