Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger



du säger att jag måste stanna
att jag inte får gå
du säger att det inte finns någonannan
och att jag måste förstå

du tror att du kan göra
precis som du vill
som att trycka på en knapp-
känslor från
känslor till

men det som du inte ser
och som du inte förstår
är att du inte skulle märka någon skillnad
om jag skulle stanna eller gå




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-21 13:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Fint funderat.. :)
2014-08-22

  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet