Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag



hjärtslag i luften
dom studsar runt oss

ögon som ser känslan
du ger mig

en blick
skickar den tillbaka till dig

som en studsboll
far känslan mellan oss;

ser att du känner
känner att du ser

luften runt oss syresätts med hjärtslagen
pulsen ökar
när vi andas hjärtslag
andas varandra




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-04 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten gillar jag.
2014-10-26

  Connie
Vacker pulserande och livgivande!
2014-10-26

  Lars Hedlin
Så härligt fin :)
2014-10-06

  Angel of love
Väldigt fin text.
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet