Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma ögonblick



läppar möts trevande
nya smaker
känslor på upptäcktsfärd
drar med lätta fingrar över din handled
låter fingertopparna försiktigt smyga sig in under tröjans ärm
där under döljer sig förbjuden hud

varma andetag mot min hals
dina läppar lämnar fuktiga avtryck i min nacke

du stryker lätt bort håret från min kind
sveper in mig i varma ögonblick
jag sparar känslan i mig
för jag vet att ögonblick är vad som ges

om några timmar är du inte kvar
och jag vill bara få vara här i stunden med dig
men det enda jag kan tänka på är..

var har du sagt till henne att du är ikväll?




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 319 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-26 19:15



Bookmark and Share


  Connie
Otroligt starkt och bra beskrivet, älskar verkligen denna!
2014-10-28

  Lars Hedlin
Starkt i ord och känslor väl förmedlat!
2014-10-27

  Ronny Berk
väl fångade ögonblick med tveksamt tillstånd att beröra förbjuden hud - den sista raden förklarar varför ...
2014-10-26

  Tobias Haglund
Börjar ömsint vackert, men slutar jobbigt starkt. Välskriven och bra gjort! Verkligen effektfullt.
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet