Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av ditt hår




du spinner känslotrådar runt hela min kropp
när dina armar för mig nära

om jag länge kunde få andas
doften av ditt hår
vara en del av dina ögonblick

här på svala vita lakan
har jag drömt om dig
så många gånger
en evighet sen första gången..

en vindpust sveper genom rummet
för med sig doft av blåviol
och dagen gör sig påmind
när solen sipprar in
genom skira spetsgardiner
och målar solkatter på din kind

många ögonblick som dessa
låt mig dela dem med dig

att få drunkna i doften av ditt hår,
i kastanjebrunt och lockigt
ger en känsla utan svar

säg, kan vi gömma oss för dagen
stanna för en stund,
i detta ögonblick
ligga här på svala vita lakan
och bara låta kärleken vara vaken




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-23 13:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och känslofyllt :)
2014-08-24

  Marianne Räf
Vilka fina poetiska rader!
Om härlig kärlek.
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet