Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dåre & romantiker


Jag är Marcello

Det räcker med en bild så gråter jag

Jag vill ha rättvisa, kanske växer jag en dag

Men jag är Marcello som han var




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-17 21:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA hans själ som den var i fontana di trevi är oslagbar....
2012-12-18

  SatansSon VIP
Han var speciell Mastroiuanni Åtminstone i regi Fellini!
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano