Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer


Det handlar inte om hur vida du får ta på dig offerkoftan eller inte



Det handlar om hur länge du tänker ha den på dig










Övriga genrer av Nattviolen VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-17 22:05



Bookmark and Share


  VildLilja
Mitt i prick!
2014-01-08

  Nattviolen VIP
c j flognman: Intressant! En mycket bra tanke som jag kommer bära med mig :)
2013-01-13

    ej medlem längre
Snyggt, smart och kul.
vad händer om man byter ut du/dig mot jag/mig?
2013-01-07

    dreamoflife
Just det!
2012-12-26

  sommarmoln
Kort o med sanning;)
2012-12-17

    ej medlem längre
kräver sin styrka
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP