Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla sår läker

Allt sitter kvar.
Alla våra minnen och alla våra dagar tillsammans.
Då vi var som lyckligast.
Då vi fångade dagen tillsammans, och gjorde dagen till något bra.

Men nu berättar mina ärr en annan historia.
Dom berättar om tiden då jag låg själv på mitt rum och skrek efter dig.
När dagarna gick förbi, och jag inte riktigt fick tid att andas.
När allt jag önskade var din varma kropp jämte mig i min ensamma säng.
Men allt jag fick var salt i såren, när du berättade att jag inte var värd någonting.

Men alla sår läker, även mina.




Fri vers av cancertid
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-18 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är som om du grävt runt i mitt huvud och hittat mina innersta tankar, tagit, kopierat och lämnat tillbaka igen.
Texten berör något oerhört.
2013-07-10

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid