Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mellan livspuls och vardagsbetraktelse


Hon slänger fram sitt modiga vildhjärta


hon har inga tvivel till godo
för det blöder en sanning i det här

hon blundar hårt
hårt
i väntan på verkligheten





Fri vers av L I V
Läst 474 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-18 09:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hennes vilda hjärta
bör slå vildt, fritt, utan tvivel
2013-01-05

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Mycket stark och samtidigt lite hemlig betraktelse som fångar nyfikenhet.
2012-12-27

    Birgersdotter VIP
Bra spännande skriven
2012-12-18

  Silverstripe
Intressant tanke att kunna ha tvivel tillgodo. Som ett saldo på förtroendebanken.
2012-12-18

  Lars Hedlin
Bra skaldat starkt och fräscht!
2012-12-18

  LenaJohansson VIP
fint o känsla förmedlad
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V