Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man tänker så är det så


Primo Levi För eller senare

Att se framåt fast det ej går

Primo Levi överlevde förintelsen

För att hoppa 42 år senare




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-18 12:15



Bookmark and Share


  Angel of love
Man vet aldrig nått om framtiden...
2012-12-18

  Lars Hedlin
Minnen som kommer ifatt...
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano