Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ler känner jag ditt hjärta skratta

Du får mitt skratt
att glittra

Mina nykyssta
läppar
snuddar
mjukt
din kind

När jag ler känner jag
ditt hjärta
skratta

Så var det inte innan

På mörka ställen
vandrade vi båda

Lekte o blundade
Sprang från livet







Fri vers av annalena VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-18 19:28



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Fantastiskt vackert.
2012-12-31

  Lars Hedlin
Mycket fin text
2012-12-20

  Tino
Otroligt fin text, känner mig harmonisk och hoppfull när jag läser den.
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP