Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns andra dagar som är bättre

Låt dem vara

Dem tunga dagarna
som följs av svarta nätter

Lägg dig ner
men stanna inte liggande

Kliv ut ur gråten då och då

Livet lurar oss ibland

Sen går dagarna
trots allt




Fri vers av annalena VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-18 21:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP