Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk Tirad Triad [Nordstiernan]

~*~

...och det är fler som har ett vackert yttre än ett inre...

I


Det finns de som inte upplever alla dimensioner fast de ser samma sak
kanske bara ibland märker djupet som alltid i mig varit levande

att läsa ständigt är bra men man skall också minnas det bra som redan blivit läst

II

Tekniken idag verkar gå bak
detta är min tirad idag, de luras att smutsa ner skärmarna med fingerpekplattor a la tidigt 80-tal

åt de som förr var barn
som sa hon ba och han ba i stan
försöker nu att läsa programmet i TV
utan korrekt tal

III

Jag sätter mina kontroller över tv-programmet på bordet 
för ettan till femman så slipper jag se eländet ens i tidningen
kanalerna börjar med sexan och Viasats kanaler

så sluta att prata som åt poplyssnande högstadiebarn
varje dag i TVn

(för jag har för länge sedan slutat lyssna på mainstream radion)
för det finns inga barn här

...och det blir fler som balanserar ett vackert yttre med sitt inre i vår värld...

 

5 Dec 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-18 22:27



Bookmark and Share


  genni VIP
Bra text, men jag gillar speciellt de första raderna, kram
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP