Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltså jag bara undrar

Om du skulle sluta leva idag

Skulle du säga att ditt liv varit lyckligt då

Har du skrattat alla dagar

Eller gråtit

Fick du känna någonting
av himlen

Blev du galen av längtan

Slogs du för ditt liv

Föll du för frestelser

Höll du dig alltid på den rätta vägen

Tog det ont att älska

Hittade du vilse ibland

Fick du lekfullhet

Känns livet tomt

Då skulle jag svara dig

Att du inte levt med hjärtat




Fri vers av annalena VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-19 05:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA en sanning i denna bra skaldat!
2012-12-20

  Knickedick
Jag tycker om dikten, men förstår inte vad man ska göra för att leva med hjärtat då?
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP