Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blindgång





med ögon som aldrig sett
förödande ,
smakar livet-beskt

jag ser smärtan i din bön
inom mig formas ett skratt

älskar se er lida
det är så smärtfullt vackert
när ärren formar bågar över bröst


när änglar faller
handlöst och platt

vände vi alla åter blick upp
hoppas på död , smärta och
Guds förbannade sår


bakom staketet står du
fördömer .predikar

i trasiga skor
jävla idiot















Bunden vers av Svartsilver
Läst 626 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-19 20:42



Bookmark and Share


  blaite
Perfekt
2012-12-20

  Lars Hedlin
Bra mycket bra
2012-12-20

    ej medlem längre
det här var ljuvligt, förlösande. det bättre du skrivit enl. mig iaf.
2012-12-19

  Pah
En liten glimt mot ditt tidigare skrivande. men utvecklat. tycker om att du vågar välkomna mörkret utan att censurera dig för mycket. blindgångare finns nog överallt. i olika korridorer. intressant, detta.
2012-12-19

    Max Poisé
Snygga rader och skönt temp i denna!
2012-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag är en dåre för Kristus. Vems dåre är du?
Så stod det på en t-shirt jag hade en gång.
2012-12-19

    ej medlem längre
Denna var oväntad, annorlunda och syrlig
2012-12-19

    ej medlem längre
coming 4 y.
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver