Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

I bäcken som porlat bildas nu
ett världshav

av längtan byggda kroppar

släpar mitt förnuft i motvind


minner barnet mitt


Kan ingen ana

där min själ ligger stilla på
en utvikt dagstidning

likt en blöt forell

inför rensning utav fjäll




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-19 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP