Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milk

dränker fotografier av oss i blod

jag krossar
glimten i ditt öga
flätar in stoftet i ett sorglöst flor

spräckliga ytor, ärrvävnad,
bitar av ren hud

din röst som en krossad spegel
invirad i sammet

du plockade ner svalorna
från eltrådarna åt mig

ett friktionslöst flöde, ingenting
vitt brus där svarta partiklar badar
ditt ansikte

metafysisk slakt,
tillintetgörande av förruttnelsen


jag dränker fotografier av oss
i mjölk




Fri vers av desert star
Läst 419 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-19 21:54



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Stark orginell dikt

2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star