Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen julen är nu här

Julen julen är nu här
på många många tär
Känner ensamheten större nu
utförsäkrad som de är

Inga pengar haver de
i sin trygga famn
Känner bara tomhet
i sin tomma barm

Livet leker inte
fastän det är jul
Tomten kommer inte
det är inget kul

Men ute är det kallt och vitt
gu va det känns trist
Fryser om fötterna
hemlös som de är

Rut och rot går bra till rik
fattiga blir lik
Är det så vi vill ha
säg vad du vill ha

Sparka på en sjuk
känns det riktigt bra
Ta allt från en fattig en
gör hans jul bränd













Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2012-12-20 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP