Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå


Vandra

Våga lämna allt som binder dig

Ge dig ut i okänd terräng

Krossa allt under din väg Hanibal




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-20 11:20



Bookmark and Share


  Angel of love
Va härligt det vore!! Gillar bilderna till..
2012-12-20

  Lars Hedlin
JA just go for it!
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano