Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer rotlös




Jag ser kronan på ditt huvud
hur du sträcker dig mot solen
värmen
Jag vill rota mig med dig
bli ett med din trygga stam
skapa fruktsamma grenar
växa i kärlekens namn
tills vi faller till jorden
tillsammans
För vad är mer helt
än blomstrande kärlek.







Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-20 12:45



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt bra!
2013-07-11

  wildah
Tycker om denna!
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat