Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust





så långt borta

kroppen ville vila

så många timmar

dagar

veckor

men upp igen

ut igen

känna vinden i håret en vårdag

isande snö på min kind

se vackra färger på löven

känna det kalla vattnet i sjön

på min nakna kropp




Fri vers av Christine Sabel
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-20 18:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat
2012-12-27

  Ezmeralda VIP
Fint och smeksamt med många förnimmelser.
2012-12-21

  Let it go VIP
vackert som att välja att leva lite mera
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel