Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min blues till alla er




Här får ni min visa
här får ni min blues
här får ni min hyllning
här får ni min ros
alla poeter
med pennan i hand
som tar mig med
till drömmarnas land

Här får ni min visa
här får ni min sång
för att ni skriver
gång efter gång
bjuder ur livet
med lyriska ord
tankar och känslor
från syd och i Nord

Här får ni min visa
här får ni min blues
för att ni målar
min dag i turkos
Här får ni min visa
för allt som ni ger
jag tack så mycket
njuter och ler


Bs-06












Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-17 14:51



Bookmark and Share


  tobbä
Och vi tackar för din blues!!!! jättebra!!
2006-02-19

    Mejja
Vad härligt du poetat dessa rader.
Med rim och vers och det gör du så bra!
Ett stort varmt Tack till dig
för att du knåpat dina tankar
så väl till alla poeter här.
Hoppas alla ser den!
2006-02-18

  curra
Vilken fin hylling! Men som sagts innan gäller den dig med, verkligen!
Jättefint skrivet!
Underbar!
2006-02-18

  Ingrid Nilsson
Varmt tack, snälla,rara,fina!
2006-02-18

    NoMi F
Å så vackert, tack själv Bodil
Min tid här ger mig så mycket
bland annat det du skriver
2006-02-17

  Paulina LH VIP
Åh, det var verkligen en fin hyllning. Den värmer i mitt hjärta. Underbara rim. Tack.
2006-02-17

    steffe struts
tack för bluesen, härlig!
vi syns i drömmarnas land..

tackar och bockar!

stefan
2006-02-17

  Hans w-art Westlund VIP
tack vännen.
2006-02-17

  Anders P VIP
En får tackë så mycket. Mycket sant det du skriver. vi inspirerar och lär varandra alla, inte minst du själv. Jag gillar att du häver ur dig både högt och lågt. Om man inte får säga dumheter kommer heller inte de kloka, vackra eller poetiska orden.
2006-02-17

  Rachel Roth
skulle så gärna
ha velat se dig
sjunga den...

...och gör det nästan
med mikrofon och allt
och klädd i blått är du

tack!
2006-02-17

  rebecca d
tack du..det är ju du som tar med oss!!! hoppas denna blir red val...så alla ser den, jättefin, en riktig blues (förutom att dn är glad...)
2006-02-17

  prinscess VIP
vad vackert skrivet
tycker om den
mycket värme ser jag i den
2006-02-17

  DanSan
Åh, Tack Bodil! Men det är Dig jag ska tacka
För det sköna det rätta och det sanna!!!
För Du har ju "födslorätt" allt enligt Knut!!!
MVH och kram Dan!!! =-)
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg