Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dem som inte tycker om kaffe.


Äppelhaiku

Ett grönt Granny Smith
I en solbelyst trädgård
Är en perfekt start




Bunden vers (Annat versmått) av Blåbärskaj
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-21 15:59



Bookmark and Share


  Primulan
Gillar orden! Snyggt!
2013-01-31

  Minkki VIP
skön humor :)
2013-01-05

    ej medlem längre
Som en dörr ut i en en grönskande oas. Bra fångat!
2012-12-30

  Lyckohäxan Enediel
Härligt! Är inte så hemma på haiku men i mina tankar så är ordet "är" på sista raden överflödigt... Skulle läsas skönare utan (men troligen blir det väl fel takt eller nåt vad vet jag?)
Gillar både äpplen och kaffe :)
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj