Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...in the land of kejsarens nya kläder revisisted skrivet av en rojalist...


Många är De som Fastnar i Världens Fyra Hörn [Nordstiernan]

~*~

Det enda man kan göra i städer
är att gå i skivaffärer
men nu finns det knappt några kvar
så jag blir kvar
på landet

den bästa orkestern
är havsbandet

*

Ibland har världen en smak som av blomkrukans gröna tärningar
sötsur doft av förruttnelse men som tillika ger näring
liksom vintern dämpar smärtan

det är ett helvete på vår jord att vara god
att göra ont kan också goda göra
men att i grund och botten
det som kallas samvete
göra rätt i en värld som gör fel

att klara av att göra någonting dåligt
betyder inte att man ska sänka sig till att göra det

som vuxen ska man akta sig för saker som skadar
som barn bara leka i naturens överhängda sommarhagar

8-9 Dec 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-22 04:18



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Tycker om, sänder en vit ros för den.
Ha det så bra!!! :)
2012-12-22

  Bibbi VIP
Gillar!
2012-12-22

    ej medlem längre
Den här gillar jag!
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP