Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man vandrar tillräkligt länge så ser man att


Sanden är naken

Innan oasen finner man ibland

Något man kan tyda & älska

Bara sanden håller henne varm




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-22 15:11



Bookmark and Share


  Fräkniga svanen
Fint skrivet.
2012-12-26

  Chawa VIP
Underbara ord!!
2012-12-26

  Lars Hedlin
JA i den stunden innan vågorna sjöljer bort...bra och stark skaldat Applåd
2012-12-23

    Svarte Petter
Gillar dikten. Men var får du tag på alla dessa fotografier på övernaturligt vackra kvinnor? Är det något som bara ni Italienare kan, eller har det att göra med att du är konstnär?
2012-12-22

    ej medlem längre
texten är bra! gillar..
2012-12-22

    ej medlem längre
Rätt mörk dikt.
2012-12-22

  SatansSon VIP
Cool dikt!
2012-12-22

  anita VIP
Bra skriven
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano