Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är den ursprungliga texten av mitt bidrag i boken.


stenen och snubben. (I sin ursprungsförfattning)

Jag såg en man som var två meter lång
han marscherade mot Vällingby torg
Sjöng knappast på någon sång
verkade mera bära på stor svart sorg

När han gick fram i rask takt
flyttade folk sig till andra sidan gatan
och var sannerligen på sin vakt
han var nog i pakt med själva satan

Stora kängor med stålhätta
och en kedja som släpa runt benen
jag skulle nog egentligen inte berätta
men ni känner ju stenen

Alla glodde skräckslagna med ängslig blick
jag gick fram till han och fråga
det var spännande gav mig en kick
jag såg ju den mannen bar på en plåga

Så gick vi och drack en bira
och hade trevligt som fan
vår nyvunna bekantskap vi fira
och festade hela den dan




Bunden vers av stenen/ Yv Ericsson
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-22 18:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivet!
2012-12-25

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson