Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tackar





Jag vill säga tack

Tack för ett intressant 2012

Jag ser fram emot ett nytt

tillsammans med er

kära poetvänner!




Fri vers av Christine Sabel
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-22 21:30



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Tack själv Christine min vän.
2013 det har jag på känn.

Blir gott för oss alla som gillar poeter.
Får oss att glömma alla förtreter!

2012-12-23

  Yrre VIP
Det samma och en God Jul åt dig med!!
2012-12-23

  anits VIP
Tack själv kära poetvän och
God Jul!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel