Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Jag såg min älskade
i drömmen
vaken och fager
likt en balad
en söt melodi
som ur en schlager

Jag såg min älskade
på ängen
med krans i håret
blommor så ljuva
glada av färg
det rätta spåret

Jag såg min älskade
på vägen
vid kärlekens bro
ett ögonblick
så kunde jag känna
kärleken gro

Jag såg min älskade
i färgens land
och vackra nyanser
en målad tavla
på duk av siden
och sköna romanser

Jag såg min älskade
i gränden
ett ögonblick så kort
en bild av kärlek
vid mitt öga
plötsligt for den bort

Jag såg min älskade
i drömmen
så verklig och sann
jag tog din hand
en sista gång
och tårarna de rann




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 478 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-22 21:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert
2012-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så fina minnen...
2012-12-23

  Yrre VIP
Oj, kniper om i hjärtat detta!! Vackert skrivet.
2012-12-23

  Angel of love
Vacker och så berörande! Hjärtat knöt ihops sig mot slutet.
2012-12-23

  Eva Langrath VIP
sorgligt vacker
2012-12-22

    ej medlem längre
den var söt och vacker och sorglig
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO