Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEGION ÄR VÅRT NAMN TY VI ÄR MÅNGA:

"Brinnande ljus

Kandelaber

Krubban under

Kristi kors

Messias

Röd sammetsgobeläng

Fattar eld

Hetta värme

Bränner hål

Vit marmor

Evaporiseras

En skugga

Formas

Växer

Utmanar gud

Förgör hans skapelse

Född ur hat så mäktig

En urkraft

Omänsklig

Vacker vedervärdig

Släcker ljuset

Blågrön flamma

Kristalliserar

Vår värld

Svartnat gräs

Sot

Guds hus

Aska

Ett slagfält

Legion

Led dina massor

Piska

Krossa

Hata

Evig vinternatt

Eld förutan värme

Var är din gud?

Hur ska han rädda dig?

Veka varelse

Hednisk jul firas

Kristmas

Ett fjärran minne

Rädsla

Var stark

Människa

Släpp din tro

Avsäg dig

Religon

Förutan den

Upphör ock vår existens"




Fri vers (Prosapoesi) av Lars Lind
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-12-22 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind