Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER MÖRK HIMMEL:

"I lågan ser jag klart

Dansanta rörelser

Värmer

Kittlar

Eldens rödgula färg

... Förför

Under mörk himmel

Smider smeden sitt konstverk

I renaste guld

Under mörk himmel

En kupol

Format av himlens valv

I dess mitt du och jag

Fjättrade i varann

Lovar varann evig kärlek

Mellan njutfulla stön

I daggvått gräs

Jämte en brasa

Under mörk himmel"




Fri vers (Prosapoesi) av Lars Lind
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-08 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind