Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYDDSÄNGELN:

"Jag vakar över dig

Du ser inte mig

Jag omfamnar dig när du sover

Mina vingar omhuldar dig

När du nästan dog gav jag dig livet

... Jag finns hos dig

Du söker döden

Jag låter dig ej få den

Din tid är utmätt

Jag vakar till den dagen kommer

Då först då kommer du se mig

Du kommer se ljuset

Du söker mörkret men ljuset tar dig i besittning

Ditt öde bortom denna verklighet

Evigheten samman med mig

Jag vakar

Jag tröstar

Jag älskar

Du får se mig

När du suddar bort mörkret

Låter ljuset skölja över dig

En tidvattenvåg av ljus

I livet efter detta

Sky det icke

Jag möter det samman med dig

Äntligen får du se mig

Du kommer förstå

Varför ditt liv sett ut som det gjort

Varför du gjort dina val

Jag får äntligen kyssa dig

När din tid mätts ut

Känna dig

Hålla dig nära

Ditt syfte uppenbaras

Under palmer

På soldränkt strand får jag äntligen känna dig"




Fri vers (Prosapoesi) av Lars Lind
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind