Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ögonen igen...

 

Om Jesus fanns eller ej,

har för oss blivit en stor grej.

Vi bråkar, hatar och slåss,

om fred - inte ett dugg vi bryr oss.

 

Tanken med en gudomlig, högre makt,

var väl att finna mening, inte något elakt.

Vi slåss med korset i vår hand,

vi sätter gärna hela världen i brand.

 

Jag hoppas på ett bättre liv,

ett stilla liv, med mindre kiv.

Jag hoppas att vi skall öppna ögonen igen,

få slut på lidande och krig, vad skönt - erkänn...

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-24 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant och bra, en önskan vi alla bär på - God fortsättning på helgen..

//Göte
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle