Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God jul, men så får man väl inte säga i det här landet längre?

Att man inte längre får säga "god jul" i detta landet tycker jag är trist.
För om man gör det, ja då är man tydligen rasist.
Fy fan, vilken jävla skam.
Bittra hälsningar! /Vit Kränkt Man.




Bunden vers (Rim) av Iggy Bengtsson
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-24 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson