Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FADERNS SJÄLVHAT:

"En fader styrd

Tyngd

Spriten, Knarket

Styr hans sinne

Hat växer och gror

Likt rankorna

På vinets växt


Hatet styr

Leker med hans liv

Hånfullt skratt

Fittor runt honom

Hans mognad äger

Inget annat

Ordval juvenilt

Dränkt i hat simmandes

För glatta livet

Ingen förståelse

Han vill ej ha respekt

Han vill ej känna positivitet

I sina ådror

Svartnat hat

Svartnat liv

Befria mig

Under the influence

Hatred Boiling

No need for exstasy

Just content

With hatreds supremacy"




Fri vers av Lars Lind
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-12-24 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind