Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte på min tid, men på vår


Nej till Aga

Staten tror fortfarande på straff

Agan gjorde inget barn bättre

Dödsstraffet minskade inte antalet mord




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-25 14:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sannt........
2012-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Nej till hippiefånarnas "fria" uppfostran.
Nej till asocialdalt och liberalism.
Land ska med lag byggas.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano