Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svaghet för ord


Kroppen min började skälva
när våra ord möttes idag

Våra hjärtan lekte en hemlig lek
och lämnade medvetandet utanför

Jag skakade i takt med luftens vibrationer
Ovan vid situationen

Du såg stillsamt på
medan mina ben uppnådde 7.5 på richterskalan

Men för att lugna min skakiga figur
gav du mig ett leende som jag aldrig sett förut

Du är så vacker när du ler,
vet du det?





Övriga genrer av frozen_yoghurt
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-02-17 21:47



Bookmark and Share


  sorgsen
man kan nästan ta på spänningen i luften
rakt och rätt
men att leka utan medvetandet är farligt,
det är inte alltid man får tillbaka det

jag bara väntar på din nästa sanning
2006-02-19

    steffe struts
mycket bra beskrivning av ej uttald förälskelse!

iaf tolkar jag det så. mycket pirr och blyg rodnad..

stefan
2006-02-18

  sistermoon
Precis detta hände mig idag :) ord möttes och jag, ovan som jag är, skakade typ 7,5 på richterskalan.

"Du är så vacker när du ler, vet du det?" Ohh, det var det han sa ...

Tack, via dina ord fick jag uppleva detta en gång till (bubblar lite :)
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt