Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En replik, där man förklarar för ett barn att modern är död


Love is not dies

Kärlek är allt möjligt: Botticelli,

Van Gogh, film, olivolja, kvinnor, vänner, familj

Bränslet föder hatet, vattnet släcker




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-26 01:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleken är det den är..olika för var och en..men endok så lika...
2012-12-26

    ej medlem längre
Som Z:at säger:

" ... is not dies."

Is not dead, är nog det du ville skriva.
2012-12-26

  Larz Gustafsson VIP
"Is not dies?"

2012-12-26

    Svarte Petter
Övervinner allt.
2012-12-26

  SatansSon VIP
Boticelli mvar eroligt at du nämnde.
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano