Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal sorg




Barncykeln
som står
övergiven och ensam
därute

halvt övertäckt av snö
som faller
i tysta
sakta dalande flingor

lockar fram
tårar

fulla av gammal sorg


de tårar
jag borde fällt

när då var nu.....

















Fri vers av Michaela Dutius
Läst 570 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-12-26 11:06



Bookmark and Share


  Piann VIP
En dikt som väcker starka känslor.
2013-03-12

  Maria T
Lockar fram gammal sorg
2013-01-20

  Ninananonia VIP
Berör djupt...
2013-01-06

  Lars Hedlin
Så berörandes vacker
2012-12-30

    ej medlem längre
så fint..
2012-12-29

  bittemi VIP
Fint och gripande
2012-12-27

    Maria Malm
Gamla sorger kan hoppa på en rätt vad det är..
2012-12-27

  Ljusletaren
Här får jag till mig 2 olika tolkningar.
Barnet finns inte mera eller barnet är vuxet nu.
Mycket bra ordat/kram
2012-12-27

  anits VIP
Mycket starkt och berörande......
2012-12-27

  Linda CH VIP
Väcker känslor! En dikt man känner igen sig i.
2012-12-26

  Marja Granqvist VIP
Ja, vi bär på gamla sorger som kommer upp till ytan när vi minst anar det. Trots allt en vacker dikt. Fin bild med den gamla cykeln.
2012-12-26

  walborg
Fin bild och text därtill
2012-12-26

    ej medlem längre
berör..
2012-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt stark och gripande i sin nakenhet.
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius