Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


2012 års bokslut

Nu är snart 2012 års
bokslut summerat, och
analysen kan börja.

Vad skall packas i väskan
inför nästkommande
livsår?

Vad skall fyllas på, och vad
skall sorteras ut att förpassas
till sopcontainern för att aldrig
mer återanvändas?

Vad vill jag ha med mig inför
2013 års livsresa?

Bara jag själv vet, och likadant
är det för dig, så nu gäller det
att packa om med enbart det
nödvändiga, men även spara
plats för lite nytt som kommer
att behövas.

Med åren som gått har jag ändå
lärt mig packa livets väska med
mer förstånd, men bättre
kan det bli, JAG LOVAR!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-26 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet, och utan tvekan tänkvärt.
2012-12-27

  Ljusletaren
Min väska blir som din ... allt lättare för vart år.
Kärleken är det som är bäst att ha i alla väder!
Bra diktat/ kram
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson