Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Det finns en oro i mig nu som gör
att jag vandrar runt från rum till rum

Det finns en oro i mig nu som gör
att jag inte kan stå stilla

Det finns en längtan i mig nu som gör
att mitt inre känner oro

Det finns en längtan i mig nu som gör
att jag inte kan stå stilla

Jag byter vardagsrum mot kök
där jag stannar två sekunder
korsar hallen, går tillbaks
stannar till på toaletten

det finns en oro i mig nu som gör
att jag inte kan stå stilla

det finns en längtan i mig nu som gör
att jag vandrar runt från rum till rum

ingenstans att vara
ingenstans att andas
bara detta obehag
som jag inte kommer undan

det finns en oro i mig nu som gör
att jag inte kan stå stilla




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-26 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det låter som om du väntar.. något?
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife