Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ett monster bakom varje ragatas öde


Ragatan får man säga så?

En del är bara elaka

Några lider & vill se andra lida

Foto uteblir för rättvisans skull




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-26 19:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA tyvärr så finner en del näring i att såra andra ..bra skrivet
2012-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Bakom varje ond man finns en ond mor.
Norman Bates visste.
2012-12-27

  genni VIP
"Foto uteblir för rättvisans skull" :)
2012-12-27

    ej medlem längre
Ragator finns det utan tvekan, men samtidigt finns det nog inget som ren ondska eller ren godhet.
2012-12-26

    dreamoflife
Absolut så!
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano