Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intuition

din tungspets skär raviner i min bröstkorg
och med ett blödande hjärta försöker jag rädda det som räddas kan

ut på ett avskilt sidospår

impulsivt
intuitivt
reptilen släpps fri

tappar all kontroll
livrädd, men med stil
och det farligaste som finns
är dina läppars förseglade realitet




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-26 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn