Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsensus


att låta bli.
du och jag.

enighetens rädsla.


vad finns att förlora?

den obesvarade frågans förnöjelse.
att ständigt bryta sig loss, från egna teorier.

"det som skapades i mörkret.
måste föras fram i ljuset."


brännmärket försvinner med tiden.


då kan jag, så sakta, börja leta,

efter dig.




Fri vers (Fri form) av deanstanton
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-27 00:58



Bookmark and Share


  deanstanton
vilka fina ord. det sporrar en!
2013-01-30

    ej medlem längre
annorlunda, ovanligt att hitta så bra skrifter.. tankeväckande och mycket känsla. Det finns en öppenhet i innehållet som både väcker nyfikenhet och även lämnar öppet för läsarens fantasi. sublimt.
2013-01-30

  deanstanton
tack, tack!
2012-12-27

  Anoo Niskanen VIP
Din text fick mig att börja fundera över ett och annat och det uppskattar jag.
2012-12-27

  Marianne Räf
Tack, för fin läsning!
Ödmjukhet & Stolthet
i en skön hybrid. M R
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

deanstanton
deanstanton