Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evighet längtan


"jag har snart bott här en evighet"
"en evighet? verkligen inte..."
"det känns så, på ett sätt. men inte på ett annat."



nu - då

rädsla



de olika skepnaderna


minnet fogas samman


det mörka havet, beblandar sig, med smaken av dig



katarsis




jaget är en främling



den stumma kroppen

elektrochocker





Fri vers (Fri form) av deanstanton
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-30 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deanstanton
deanstanton